Uitblinken in de versbranche: techniek of manier van denken?

'Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers zelf passie hebben in het vak en meer te bieden hebben aan mijn klanten?'

Herkent u zich in deze vraag? Of misschien wel in: 'dagelijks ben ik bezig met mijn verswinkel en heb mijn zaken goed op orde, maar hoe maak ik tijd vrij om echt te veranderen en te groeien?’ en ‘het gaat goed en ik heb tevreden klanten, maar hoe zorg ik ervoor dat mijn klanten echt enthousiast en loyaal worden aan mijn bedrijf?'

U bent niet alleen! 85% van de versbedrijven groeit namelijk niet of nauwelijks, terwijl het merendeel wel de ambitie heeft. Waarom groeit die andere 15% wel? En hoe kunt u de eerste stap zetten om ervoor zorgen dat u ook bij die 15% gaat horen?

Eenvoudig: begin bij de gratis masterclass van de Versplatform Academie. U zult namelijk ervaren dat u niet alleen bent in deze situatie. Tijdens de masterclass wordt u met gelijkgestemden bewust gemaakt dat niet de theorie, maar uzelf het antwoord bent op de vragen. Want als u afstand neemt van uw bedrijf, zult u ervaren dat u niet alleen de onderneming leiding geeft, maar dat de onderneming in zijn geheel om u draait. En daar zit de eerste stap in het beantwoorden van al uw vragen.

Nieuwsgierig? Zet de eerste stap!

Zet de eerste stap in de juiste richting en kom naar de gratis masterclass van de Versplatform Academie bij u in de buurt. Bekijk de data en locaties rechts en schrijf u direct in.

De masterclass wordt verzorgd door Dave Kessels van TTC. TTC is de kennispartner van Versplatform en helpt sinds 2017 versondernemers met hun groei in de Versplatform Academie.

Bij u in de buurt

De gratis masterclasses worden verdeeld over 4 locaties in het land georganiseerd. Alle masterclasses starten om 16.00 uur en zijn rond 18.00 uur afgelopen. Na aanmelding ontvangt u de definitieve adresgegevens:

  • Maandag 11 juni 2018 - Gouda
  • Maandag 18 juni 2018 - Schermerhorn (NH)
  • Maandag 25 juni 2018 - Almelo
  • Maandag 2 juli 2018 - Eindhoven