VIP 2018

Op maandag 19 en dinsdag 20 maart 2018 vindt in Houten de vierde editie van het Vers Inspiratie Platform (VIP) plaats. De opzet en insteek is net als voorgaande jaren weer inspireren, proeven, kennis opdoen en elkaar ontmoeten. Ook vindt er dit jaar weer een exclusief programma voor de Keurslagers plaats en op de maandag de Vispiratiedag. 

Volg VIP ook op Facebook!

De opzet

VIP 2018 vindt weer plaats in de Expo Houten, waar ook
dit jaar diverse inspiratiezones, terrassen en pleinen
ingevuld zullen worden. Het speciale BBQ terras is deze
editie meer uitgebreid, maar nog steeds direct verbonden met binnenruimte van VIP. Ook is er weer een afwisselend programma van masterclasses waar ondernemers weer inspiratie, motivatie en kennis kunnen opdoen. Hiervoor zal een interessant programma met aansprekende sprekers worden samengesteld dat volledig gericht is op versondernemers.

Vispiratiedag & exclusief Keurslager programma

Op het VIP 2018 vindt gelijktijdig een exclusief Keurslager programma én de Vispiratiedag (op maandag) plaats. Alle Keurslagers zullen tijdens het VIP een separaat en exclusief programma doorlopen, waarna zij zich vervolgens weer op het VIP met andere versspecialisten zullen voegen. Ook diverse (vak)activiteiten van de Vispiratiedag zullen op de maandag tijdens het VIP plaatsvinden.

Inspiratiezones en vakactiviteiten

Naast de VIP masterclasses zijn er ook weer diverse inspiratiezones van de deelenemers. Hier kunt u proeven, ervaren en kennis opdoen. Ook zullen er tijdens VIP 2018 weer diverse vakactiviteiten en workshops plaatsvinden zoals; BBQ sessies en de haringsnij keuringen.

Plattegrond

De deelnemers zullen weer flink gaan uitpakken met met inspiratie en interactie op hun zones. Een aantal van hen zullen ook sessies of workshops invullen. Daarnaast zijn er ook diverse masterclasses die u als versondernemer kunt volgen in de VIP theaterzaal.

Op het speciale BBQ terras worden de laatste trends op het gebied van buitenkoken en barbecue getoont. En op de maandag zullen op het Vispiratieplein activiteiten voor de visspecialisten plaatsvinden

Bekijk hieronder de plattegrond.

Wanneer?

19 & 20 maart 2018
Van 15.00 uur tot 22.00 uur
Vrije toegang

Waar?

Expo Houten
Meidoornkade 24
Houten

Impressie VIP 2017

Benieuwd hoe het vorig jaar (ook al weer) was? Bekijk hieronder de foto's en film van VIP 2017.

 

 

 
 

 Het Vers Inspiratie Platform (VIP) is een initiatief van Versplatform.