Migratie e-mail

Al enige tijd heeft Versplatform een nieuw online platform voor u als ondernemer; Mijn Versplatform. Binnen dit platform zitten al onze digitale formules zoals bijvoorbeeld de drukwerkmodule en website. Wellicht werkt u er al mee.

 

Om al onze diensten op één centrale plek onder te brengen, zullen wij ook uw e-mail via dit platform laten verlopen. Deze migratie van uw e-mailverkeer zal een aantal voordelen met zich meebrengen, waaronder het bekijken van uw mail via een internetbrowser met webmail en de mogelijkheid om uw mail opnieuw te configureren met IMAP .

Hulp nodig?
Onze Servicedesk kan u helpen met het aanpassen van de instellingen. Zij kunnen u helpen om op afstand de instellingen op maximaal één apparaat (laptop of desktop) te wijzigen. Overige apparaten dient u zelf met behulp van een van de handleidingen in te stellen. Voor het wijzigen van deze instellingen rekenen we een vast tarief van €25,00 (excl. btw). 

Om op uw device in te stellen dienen wij deze over te nemen middels teamviewer. Mocht geen gebruik maken van teamviewer, dan kunt u deze downloaden en uitvoeren.

Tip!
Wij raden u ook aan om bij uw boekhoudsoftware en weegschaalsoftware - als u vanuit hier mails verstuurd - het uitgaande e-mailadres te controleren. Is dit een van bovengenoemde e-mailadressen, dan is het in dat geval belangrijk dat u direct contact opneemt met de leverancier van deze software om ook daar de instellingen te laten aanpassen.
 

FAQ

Heeft u een vraag? Misschien staat het antwoord in onze FAQ. Antwoorden op vragen over de mailmigratie

Handleidingen

Voor het instellen en wijzigen van uw mailaccount kunt u gebruik maken van de beschikbare handleidingen.