Deelnemers VIP 2018

Ook dit jaar zijn er weer uiteenlopende deelnemers; van vleesspecialiteiten, vleeswaren & patés, haring, garnalen tot kruiden & specerijen, sauzen, maaltijden & salades, verpakkingen en winkelinrichting. Bekijk hieronder de plattegrond en deelnemerslijst.

Inspiratiezones en vakactiviteiten

Tijdens VIP 2018 is er een divers aanbod aan inspirerende bedrijven te vinden. Zo treft u verschillende inspiratiezones en pleinen die ingevuld worden door de deelnemers met demonstraties en proeverijen. Hieronder een kleine greep uit de activiteiten.

Introductie Nationale Haringtest

Bij de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) en de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) wordt de Nationale Haringtest geïntroduceerd. Dit is een nieuwe test gericht op het vinden van de lekkerste Hollandse Nieuwe per provincie. Dit nieuwe gezamenlijke initiatief sluit naadloos aan op de doelstelling van beide organisaties om consumenten en visspecialisten nader tot elkaar te brengen.

Haring snij keuring

Op maandag 19 maart zullen er, gedurende de hele dag, keuringen op techniek van haring snijden plaatsvinden. Vorig jaar behaalde deze keuring (georganiseerd de VNV) een recordaantal met 200 deelnemers! Iedere deelnemer die hier op de maandag aan meedoet, krijgt naderhand een oorkonde met de beoordeling toegestuurd.

Onderscheid maak je bij de Keurslager

De inspiratiezone van de Keurslager is déplek voor  leden om bij te praten met hun bedrijfsadviseur of één van de andere medewerkers uit Leusden. Het thema ‘Onderscheid maak je’ is daar op een smaakvolle manier doorgevoerd en de toonbank ziet er geweldig uit! Verder kunnen Keurslagers een gratis profielfoto laten maken door een professionele fotograaf.

Deel uw ondernemersverhaal bij Versplatform

Tijdens de masterclass in het VIP theater krijgt u door middel van ondernemersvraagstukken alvast een kijkje in de Versplatform Academie. Maar op de zone van Versplatform wordt u uitgedaagd om uw eigen ondernemersverhaal te delen in de ‘Babbelbox’. Daarmee maakt u kans op gratis deelname aan de Versplatform Academie. De winnaar zal dinsdagavond live op Facebook bekend gemaakt worden. Uiteraard kunt u bij Versplatform ook meer informatie krijgen over de Academie en zit één van onze online redacteurs klaar om bijvoorbeeld naar uw website of social media te kijken.

De laatste grilltrends op het BBQ terras

Op het speciaal BBQ terras worden - tijdens diverse grillsessies - verschillende producten getoond op het gebied van barbecue en buiten koken. U kunt daar genieten van lekkere hapjes, proeverijen en inspiratie opdoen voor uw eigen winkel!

Plattegrond

 

 

 
 

 Het Vers Inspiratie Platform (VIP) is een initiatief van Versplatform.