VIP theaterprogramma

Naast allerlei proeverijen en demonstraties op de inspiratiezones gedurende de dag, kunt u ook een programma bijwonen in het VIP theater. Hier zal een interessant en interactief programma zijn, waarin u als ondernemer wordt uitgedaagd om na te denken over een aantal vraagstukken die inhaken op ondernemerschap. Tijdens dit ‘proefcollege’ maakt u kennis met de grondbeginselen van onze Versplatform Academie; vanuit uzelf werken aan de verbetering van uw bedrijf. Deze masterclass - met als thema ‘Maak de ander beter’ - wordt begeleid door Loek Peters (bekend als Berry uit Penoza) in samenwerking met Versplatform en TTC.

De Keurslagers volgen ook dit jaar weer een eigen exclusief programma dat in het teken staat van  ‘Onderscheid maak je’.

Het programma

Maandag 19 maart

15.00 - 22.00 uur: Deuren geopend

17.00 - 17.45 uur: Exclusief Keurslager programma ‘Onderscheid maak je’

18.30 - 19.15 uur: VIP masterclass ‘Maak de ander beter’ met Loek Peters

19.45 - 20.30 uur: Exclusief Keurslager programma ‘Onderscheid maak je’

Vispiratieplein

15.00 - 20.00 uur: Keuring haring snijden

 

Dinsdag 20 maart

15.00 – 22.00 uur: Deuren geopend

17.00 - 17.45 uur: Exclusief Keurslager programma ‘Onderscheid maak je’

18.30 - 19.15 uur: VIP masterclass ‘Maak de ander beter’ met Loek Peters

19.45 - 20.30 uur: Exclusief Keurslager programma ‘Onderscheid maak je’

Exclusief voor Keurslagers: 'Onderscheid maak je'

Voor de Keurslagers vindt er een exclusief programma plaats, waar in een wervelende show de visie van Bas Nijhuis en Oos Kesbeke worden gedeeld op het thema ‘Onderscheid maak je’. Oos Kesbeke zal vooral ingaan op het product en hoe hij de Fijne Tafelzuren van augurk weer tot een hip product gemaakt heeft. Bas Nijhuis benadert het thema vooral vanuit het team. Als scheidsrechter en eigenaar van twee bakkerijen streeft hij ernaar om zijn teamleden elkaar te laten versterken om daar het onderscheid te maken. Ook komen er drie collega-Keurslagers in beeld die hun ideeën bij onderscheidend vermogen delen, waarna Joep Klaver (directeur Vereniging van Keurslagers) het thema verder belicht vanuit het perspectief van de ondernemer; weet wat je wil.

Masterclass ┬┤Maak de ander beter┬┤

In het VIP hoofdprogramma volgt u een proefcollege van de Versplatform Academie. Dit programma is gericht op ondernemersvragen die u als versspecialist heeft, waarbij u wordt uitgedaagd om na te denken hoe het anders kan. Herkenbare vraagstukken die u soms ook zullen doen lachen. U maakt tijdens dit programma kennis met de grondbeginselen van onze Versplatform Academie; vanuit uzelf werken aan uw bedrijf. Deze interactieve masterclass ‘Maak de ander beter’ wordt begeleid door Loek Peters (ook wel bekend als Berry uit Penoza), die u vanuit zijn acteerervaringen een ander inzicht zal geven voor uw onderneming. Loek Peters doet dit samen met Dave Kessels (TTC) en Versplatform. Laat u verrassen, inspireren, kom lachen en ontdek hoe het ook anders kan om uw bedrijf te verbeteren!

´Door de ander beter te maken, kies je voor jezelf. Zo simpel kan samenwerken zijn!’

Loek Peters

Loek Peters is als acteur in verschillende Nederlandse films en series te zien geweest. Waaronder de populaire serie Penoza, waar hij 5 seizoenen lang de rol van Berry vertolkte. Vanuit zijn acteer- en toneelervaringen heeft Loek een interessante filosofie ontwikkeld voor het bedrijfsleven met als uitgangspunt de ander zo goed mogelijk zijn werk te laten doen. Oftewel; ‘Maak de ander beter’.

Persoonlijke uitnodiging Loek Peters

Loek Peters (ook wel bekend als Berry uit Penoza), die op het VIP een interactieve masterclass zal geven, nodigt u persoonlijk uit. U komt toch zeker ook?

 

 

 

 
 

 Het Vers Inspiratie Platform (VIP) is een initiatief van Versplatform.