U werkt als versspecialist hard aan uw succes. Dat biedt mooie uitdagingen maar ook risico’s. Denk aan een inbraak, een conflict met een medewerker of een klant die struikelt in uw winkel. Daarom heeft het Versplatform in samenwerking met De Goudse een pakket verzekeringen op maat ontwikkeld: CompleetVerzekerd voor versspecialisten. Dit biedt u belangrijke voordelen.

Product recall
Is het wel eens gebeurd dat u producten moest terughalen bij uw klanten? Bijvoorbeeld omdat er (per ongeluk) ingrediënten waren toegevoegd die niet op het etiket stonden vermeld (bijvoorbeeld soja, melkeiwit of pinda’s) of die er niet in horen (stukjes metaal of plastic)? Dit brengt kosten met zich mee. Met de aansprakelijkheidsverzekering is hiervoor tot €25.000,- meeverzekerd, inclusief eventuele voorlichtings- en advertentiekosten.

Huurdersbelang en koelschade
Huurt u een pand? Dan zijn de verbeteringen die u heeft aangebracht, zoals een nieuwe vloer, een koelcel of toonbank, gratis meeverzekerd tot € 10.000,- op de Inventaris/Goederenverzekering. Een hoger bedrag is tegen een extra premie mogelijk. Ook koelschade is gratis meeverzekerd tot € 5.000,-. Als uw koelinstallatie uitvalt, is dat al vervelend genoeg!

Meer weten over CompleetVerzekerd?

Wilt u meer weten over CompleetVerzekerd voor versspecialisten? Vul hieronder uw gegevens in en wij zorgen dat u in contact komt met een Erkend MKB-adviseur. Hij helpt u niet alleen verder met verzekeren maar biedt u ook een compleet inzicht in uw bedrijfs- en ondernemersrisico’s. Zo kunt u zelf bepalen welke risico’s u wilt voorkomen, beperken, nemen of verzekeren.