Onze diensten

Online marketing, echt het werkt

Of u online echt alle zintuigen van klanten prikkelt? Jammer genoeg kunnen de bezoekers op uw site die geur van gegrilde kippetjes, exotisch fruit, versgebakken brood of kibbeling niet ruiken! Maar als uw website en webshop een verlengstuk vormen van uw winkel, dus kwaliteit en vertrouwen uitstralen, dan beschikt u over een prima basis voor online bestellen. Over kwaliteit gesproken: met een actuele website geeft u een prima visitekaartje af. En met een Facebookpagina, online adverteren en e-mailings trekt u meer bezoekers naar uw website. Hulp nodig bij online marketing? Schakel de online redactiespecialisten van Versplatform in.

Vertel uw verhaal met digitale communicatie

Als versspecialist heeft u er dagelijks mee te maken: klanten verwachten méér dan een goed product. Zij willen precies weten hoe u dat product maakt, met welke grond- en hulpstoffen en waar die vandaan komen. Eigenlijk willen ze vooral uw verhaal horen. Hoe u dat kunt aanpakken? Met digitale communicatie. Geheel in eigen beheer heeft Versplatform een aantal digitale reclamedragers ontwikkeld. Denk aan instore communicatie, een digitaal stoepbord, een allergenenapp en videoclips. Stuk voor stuk prima middelen om uw (potentiële) klanten meer van uw speciaalzaak te laten zien.  

Marketing en campagnes: roering op de winkelvloer

Nieuwe klanten aantrekken, een hogere gemiddelde besteding of de introductie van een nieuw product, samen met de marketingspecialist van Versplatform maakt u werk van elk doel. Goed om te weten: die specialist is uw vaste aanspreekpunt. En die weet na een marketingadviesbezoek precies wat er zich in én om uw winkel afspeelt. Dat is natuurlijk wel een voorwaarde voor het ontwikkelen van aansprekende lokale marketing acties en campagnes. Verder houden onze mensen zich bezig met huisstijlontwikkeling en (landelijke) formuleondersteuning. Reken maar dat u met hulp van deze professionals uw klanten in beweging krijgt!

 

Drukwerk via Versplatform: mooi en voordelig

Misschien betrekt u uw drukwerk wel van een lokale partij, of juist heel ver weg. Versplatform biedt een oplossing, die precies in het midden ligt: kwalitatief hoogwaardige materialen, volgens uw huisstijl, tegen een bijzonder scherpe prijs. En het mooie is dat u zelf aan de knoppen zit. Via de drukwerk- en prijskaartmodule maakt u heel eenvoudig zelf posters, A4 toonbankkaarten en prijskaartjes. U kiest zelf waar de materialen worden geprint. Dat kan ook via uw eigen printer! En speciale actiematerialen bestelt u bij de drukwerkshop van Versplatform; Printvers.nl. Kortom, met slechts een paar muisklikken is uw reclamevoering weer op orde.

Winkeladvies op afroep!

Elke ondernemer, hoe succesvol ook, heeft zo nu en dan behoefte aan een objectief advies. Misschien zelfs wel op regelmatige basis. Het is namelijk heel fijn om met een deskundige te sparren. Vaak ontstaan er dan nieuwe ideeën. Maar ook een bevestiging, dat u op de goede weg bent, is waardevol. Versplatform begrijpt die behoefte. En biedt u een persoonlijke winkeladviseur aan. Van bedrijfseconomische inzichten, algemeen winkeladvies en wet- en regelgeving tot toonbankadvies en personeelsmanagement, deze specialisten zijn van alle markten thuis. In praktijk heeft deze vorm van samenwerking zelfs al geleid tot compleet nieuwe concepten!   

 

 

De basis: vaktechniek en ambacht

Als slager, bakker, visspecialist, groenteman of poelier heeft u een naam hoog te houden: die van de beste op uw vakgebied. Nieuwe toepassingen en productverbeteringen vereisen continue investeringen in kennis en kapitaal. Als het aankomt op het vergroten van uw kennis, en die van uw medewerkers, kunnen de vaktechnische specialisten van Versplatform veel voor u betekenen. Of u nu behoefte heeft aan een adviesbezoek in de winkel, deelname aan een workshop, tips voor productverbetering of toegang tot de receptendatabase, u stelt zelf uw leerprogramma samen. Eén ding is zeker: u doet enorm veel vaktechniek en ambacht op!