De klok gaat een uurtje vooruit. Komt u ook weleens tijd tekort?

Van zaterdag 30 op zondag 31 maart gaat de tijd een uurtje vooruit in verband met de zomertijd. Dat betekent dat u die dag een uurtje korter te besteden heeft. De hoogste tijd om op een efficiënte manier te werken aan uw online marketing.

Uw online marketing efficiƫnt inzetten

Kent u dat gevoel; er is altijd iets te doen en de tijd is soms uw grootste vijand. Als ondernemer heeft u een hoop ballen in de lucht te houden. Goede marketing voor uw bedrijf kan er daardoor nog weleens bij inschieten. Wij geven u hierbij enkele tips om dit efficiënt in te zetten.

1. Vooraf inplannen van Facebook-berichten

U kunt een bericht maken en plannen zodat het in de toekomst op uw pagina wordt gepubliceerd. Geplande berichten kunnen worden gemaakt en bewerkt door andere beheerders en redacteurs die u helpen uw pagina te beheren. Houd er rekening mee dat alle tijden voor de planning zijn gebaseerd op uw huidige tijdzone.

2. Content inplannen op uw website

Ook op uw website kunt u eenvoudig content vooraf inplannen. Geef in uw website-editor bij het gewenste contentblok aan wanneer deze content gepubliceerd of gedepubliceerd mag worden. Klik op opslaan.

3. Content inplannen in uw Instore systeem

Geef bij het maken van een nieuwe (of bestaande) presentatie aan wanneer de presentatie gepubliceerd of gedepubliceerd mag worden.