Om nog beter ondernemen

De Versplatform Academie wil ondernemerschap binnen de versbranche stimuleren en een ‘boost’ geven. Door het zogeheten ‘groeiprogramma’ aan te bieden helpen wij u het nóg beter te doen, zijn wij uw sparringpartner en dagen wij u uit in uw ondernemerschap.

Het groeiprogramma; leren, groeien, resultaat

Tijdens alle sessies wordt er gewerkt aan uw eigen verbeterplan. Dit is de rode draad van het groeiprogramma. Dit verbeterplan richt zich op uw organisatie, maar ook op u als ondernemer zelf.

Het programma is onderverdeeld in 3 thema’s die elk worden afgesloten met een inspiratiebijeenkomst. De thema’s worden over 12 sessies (dagdelen) verdeeld.

1. Ik als ondernemer
Wie bent u als mens, als ondernemer? Hoe zit u in uw
ondernemerschap? Wat is uw droom voor uw organisatie?

2. Mijn medewerkers
Hoe stimuleert u uw medewerkers? Waar zit het talent in uw organisatie? En hoe kunt u coachen/leiding geven
met passie?

3. Mijn klanten
Wat kunt u verbeteren in uw klantprocessen? Wat kunt u doen om de relatie met uw klant te verbeteren? En hoe geeft u ze de 9+ klantervaring?

Direct toepasbaar

Alle sessies tijdens het programma zijn op de praktijk gericht, zodat u er meteen iets aan heeft én er mee aan de slag kunt. Geen uitgebreide lesboeken maar stimulerende, leuke en interactieve sessies en opdrachten. Zo helpen wij u om de uitdagingen van het ondernemerschap het hoofd te bieden.

Elk thema wordt afgesloten met een inspiratiesessie; een dagdeel op een inspirerende locatie. Hierbij komen onderwerpen gericht op de versspecialist aan bod. Hierbij kunt u denken aan:
• Het nieuwe werken
• Digitale marketing
• Innovaties en trends in de versbranche
• Inkoop en duurzaamheid
• Categorymanagement
• Lokale held – personal branding

Help! Ik heb al zo weinig tijd

‘Ik wil graag deelnemen aan de Academie, maar wat betekent dit voor mij?’.

Als versondernemer heeft u niet veel extra tijd over; dat begrijpen wij. Daarom wordt er zoveel mogelijk in de sessies zelf behandeld en toegepast. En ontvangt u na elke sessie digitaal naslagwerk. Een kleine investering van uw tijd, buiten de bijeenkomsten om, is wel nodig. Dat komt neer op gemiddeld één uur per 2 weken in de vorm van een opdracht of analyse van de situatie binnen het eigen bedrijf. Hierdoor wordt het geleerde direct in de praktijk toepasbaar en bovendien leert u in de sessie daarna weer van elkaars ervaringen.

Praktisch

Locatie
Versplatform Academie
Fokkerstraat 2, Leusden

Omvang
12 sessies van 4 uur (dagdelen), 10 - 12 deelnemers per groep

Kosten
€2.795,- (excl. btw) per persoon, voor 12 dagdelen

Wilt u uitgedaagd worden en wordt u onze sparringpartner?

Kom dan in een andere setting en onder begeleiding van professionele en gekwalificeerde coaches, nadenken over uw organisatie. Buiten alle dagelijkse beslommeringen om en samen met andere versondernemers. Vraag hieronder meer informatie aan of schrijf u direct in!