Dit doen we

Lokale held

Droomt u van lokale roem? Of gewoonweg een goed bestaan als versspecialist?
Samen met Versplatform maakt u die droom werkelijkheid. Als verbindende schakel in de versbranche ondersteunt en ontzorgt Versplatform versspecialisten. Ons team met specialisten op hun eigen vakgebied denkt vooruitstrevend en oplossingsgericht. En gaat net een stapje verder: het gaat ons namelijk om méér dan het systeem en de middelen. Juist de combinatie van modules, gebruiksgemak, content, juiste inzet van marketing, winkeladvies en vaktechniek & ambacht maakt het verschil.

Betere positie versspecialisten

Het doel van Versplatform is het verbeteren van de lokale positie van versspecialisten. Dit doen we met een uitgebreid pakket van diensten op het gebied van marketing & communicatie, vaktechniek & ambacht en winkeladvies. En de ervaring leert dat als u kiest voor het complete dienstenpakket, uw positie sterker wordt. In dat geval kunt u zich namelijk geheel toeleggen op waar u goed in bent en uw lokale positie verbeteren als versspecialist.

Versplatform Academie

Als versondernemer heeft u continu te maken met ondernemersuitdagingen als:

  • Waar wil ik heen met mijn bedrijf?
  • Welke stappen zijn daar voor nodig?
  • Waarom gaat de een als een ‘raket’ en moet ik behoorlijk klimmen?
  • Hoe bepaal ik mijn doelen?
  • En hoe ga ik om met teammotivatie?

Lastige vragen waar wij via onze ondernemersacademie u mee kunnen helpen.

Vanuit de Versplatform Academie zullen wij u stimuleren om nog meer uit uw ondernemerschap te halen. Hoe? Vraag gerust om meer informatie bij ons.