Over ons

Specialisten met hart voor uw zaak

Versplatform is een winkeladviesbureau gespecialiseerd in vers. Ons doel is het verbeteren van de lokale positie van versondernemers. En daar gaan we vrij ver in:
ons team bestaat uit specialisten op het gebied van marketing & communicatie, vaktechniek & ambacht en winkeladvies. Samen bieden we een complete ondersteuning voor uw bedrijfsvoering. Natuurlijk kunt u ook alleen die mensen inschakelen, die u op dat moment nodig heeft. Eén belletje … en we helpen u direct. Snel, enthousiast en met frisse ideeën.

Kracht van vers

Waarom Versplatform zich heeft toegelegd op de brede ondersteuning van versspecialisten? Omdat we geloven in de kracht van vers. Sterker nog, we zijn ervan overtuigd dat u als versspecialist een (nog) groter marktaandeel kunt behalen: nieuwe klanten, een hogere gemiddelde besteding en meer lokale bekendheid. Uw producten én onze diensten vormen namelijk een waardevolle combinatie! De 2.200 versondernemers, die al met ons samenwerken weten er alles van. We brengen u trouwens graag met elkaar in contact. Want, zo is ook onze visie; u kunt veel van elkaar leren.

Complete winkelondersteuning

Alleen roepen dat u de beste bent via alle denkbare marketing & communicatie mogelijkheden is niet genoeg. U zult uw klanten écht moeten overtuigen. Dat komt dus aan op het totaalplaatje van uw kwaliteiten, vakmanschap en winkel. Daarom zetten wij breed in als het gaat om de ondersteuning voor uw bedrijfsvoering. Een adviesbezoek in uw winkel, een workshop met andere versspecialisten of toegang tot recepten, bij Versplatform stelt u zelf uw leerprogramma samen. Dat geldt trouwens ook voor het onderdeel winkeladvies.