Laat uw eigen kerstgroetvideo maken

Laat uw eigen kerstgroetvideo door ons maken. Een zeer persoonlijke en imagoversterkende video die u in de decembermaand via social media kunt verspreiden of kunt plaatsen op uw website en/of instore scherm.


Om het u helemaal makkelijk te maken hebben wij een vaste opzet (ontwerp) van de video én script gemaakt. Zo hoeft u alleen nog maar de filmpjes te maken en bij ons aan te leveren. Om u een indruk te geven van deze opzet en het script hebben wij zelf alvast een voorbeeld gemaakt. Bekijk hem hieronder.

Hoe werkt het?

Omdat wij al het script en het ontwerp voor u gemaakt hebben, hoeft u alleen nog maar zelf - precies volgens het script - de filmpjes te maken. Naast uw eigen filmpjes verwerken wij ook uw eigen logo links bovenin en uw bedrijfsnaam als tekst in de video. De rest van de animaties en teksten zijn vast.

Stap 1:
Bestel via onderstaand online formulier de kerstgroetvideo en u ontvangt van ons het script, de werkwijze en een speciaal WhatsApp telefoonnummer.

Stap 2:
U filmt met een smartphone de losse filmpjes volgens het script én de werkwijze die u van ons ontvangt.

Stap 3:
U levert de 12 losse filmpjes via WhatsApp bij ons aan via het speciale appnummer dat u van ons krijgt én uiterlijk op de gestelde datum uit de bevestiging.

Stap 4:
U ontvangt van ons vervolgens de gemonteerde video. Deze kunt u meteen gebruiken op social media en/of uw scherm(en) in de winkel.

Belangrijke tips

1.  Bestel uw kerstgroetvideo tijdig
Het verwerken van uw gegevens en het in elkaar zetten van uw filmpje kost even tijd. Denkt u dus aan de doorlooptijd van het maken van een filmpje, dit kan enkele dagen duren. Bestel uw filmpje dus op tijd!

2.  Houd u aan het script
Om de video zo strak mogelijk te maken en om de vaste teksten gelijk te laten lopen, is het belangrijk dat u en uw medewerkers zich aan het script houden.

3.  Let op de positionering van de personen, afstand van filmen  en ruimte boven- en onderaan de film
Er wordt gebruik gemaakt van een vast ontwerp voor de video die wij ‘over’ uw filmpjes heen leggen. Zo staan de vaste teksten en uw logo bovenaan de video en staat er onderaan sneeuwversiering. Let er daarom op dat u bovenin het shot ruimte vrijlaat. En zorg ervoor dat alle filmpjes op dezelfde wijze zijn opgenomen qua afstand en positie van uw medewerkers.4.  Film horizontaal
Verticale video’s zijn niet geschikt voor uw website, YouTube of instore systeem. Ook is onze vaste opmaak van de video gebaseerd op horizontale/liggende filmpjes.

5.  Zorg voor een leuke aankleding van de omgeving en de personen die u filmt
Denk bijvoorbeeld aan een kerstboom, lampjes, kerstballen, kerstmutsen en sterretjes. Naast uw bedrijfskleding  is een gekke kersttrui natuurlijk ook leuk!

6.  Lever uw filmpjes uiterlijk op de datum uit de bevestiging aan
Het in elkaar zetten van uw filmpjes kost even tijd en moeten we inplannen bij onze fimmontage. Bij het niet tijdig aanleveren kunnen wij het filmpje niet volgens planning monteren. Hierdoor kunnen wij een tijdige levering van uw filmpje dan niet garanderen.

U vraagt zich vast af...

Waarom ik mijn 06-nummer moet doorgeven?
Om uw filmpjes te kunnen koppelen aan uw bestelling hebben we het mobiele nummer nodig waarmee u de filmpjes gaat whatsappen. belangrijk is dus dat u het juiste nummer doorgeeft.

Of u ook kunt bellen met het WhatsAppnummer?
Nee, dat kan helaas niet. het nummer dat u van ons ontvangt is enkel om mee te whatsappen. Voor vragen kunt u met ons algemene nummer bellen.

Wat er vast in het ontwerp van de film zit?
In het ontwerp zijn alle teksten, de sneeuw en de versiering onderaan vast. Hierin kunnen wij niets aanpassen of veranderen. Alleen uw logo en uw bedrijfsnaam in tekst worden gepersonaliseerd.

Waarom ik mij aan het script moet houden?
De teksten in het ontwerp zijn vast en zijn  niet aan te passen. Om deze vaste teksten gelijk te laten lopen met uw filmpjes en gesproken tekst, is het belangrijk dat u het script precies volgt.

Wat de kosten zijn voor een eigen kerstgroetvideo?
Deze kerstgroetvideo met uw eigen filmpjes, logo en bedrijfsnaam kost u eenmalig €195,- excl. btw.

Bestelformulier kerstgroetvideo

Na ontvangst van dit formulier zal uw bestelling in gang gezet worden. U ontvangt per e-mail een bevestiging met de werkwijze (handleiding), het script en het WhatsApp telefoonnnummer. U dient uw video's uiterlijk op de gestelde datum uit de bevestiging aan te leveren.

Wij nemen deze naam één-op-één over als tekst in de video
Wij hebben het mobiele telefoonnummer nodig waarmee u de filmpjes aan ons whatsappt om u terug te kunnen vinden in de bestellingen.
Het logo verwerken wij links bovenaan voor u in de video.