Bedankt voor uw bezoek aan VIP 2018!

VIP 2018 op 19 & 20 maart was een geslaagde 4e editie, waarbij we veel positieve reacties hebben mogen ontvangen. Wij kijken terug op twee goed gevulde dagen met veel enthousiaste bezoekers en deelnemers, inspirerende sessies in het theater, lekkere hapjes en proeverijen. Wij hopen u natuurlijk volgend jaar ook u weer  te zien!

Nog even een kijkje nemen op VIP 2018? Volg VIP dan ook op Facebook of bekijk hieronder de impressie van foto's.

VIP 2018 fotoimpressie

Zet alvast in uw agenda!

De datum voor VIP 2019 staat al weer vast. Dus zet maar alvast in uw agenda: maandag 1 & dinsdag 2 april 2019 in de Expo Houten.

Loek Peters verzorgde interactieve masterclass 'Maak de ander beter'

In het VIP theater werd er een interessant en interactief programma gehouden, waarin u ondernemers werden uitgedaagd om na te denken over een aantal vraagstukken die inhaken op ondernemerschap. Tijdens dit ‘proefcollege’ heeft men kennisgemaakt met de grondbeginselen van onze Versplatform Academie. Deze masterclass - met als thema ‘Maak de ander beter’ - werd begeleid door Loek Peters (bekend als Berry uit Penoza) in samenwerking met Versplatform en TTC.

Het programma

Op het VIP 2018 vindt gelijktijdig een exclusief Keurslager programma én op maandag de Vispiratiedag  plaats.

Programma 19 & 20 maart
15.00 - 22.00 uur: Deuren geopend
17.00 - 17.45 uur: Exclusief Keurslager programma ‘Onderscheid maak je’
18.30 - 19.15 uur: VIP masterclass ‘Maak de ander beter’ met Loek Peters
19.45 - 20.30 uur: Exclusief Keurslager programma ‘Onderscheid maak je’

Vispiratieplein (maandag 19 maart)
15.00 - 20.00 uur: Keuring haring snijden

De opzet & inspiratriezones

VIP 2018 vindt weer plaats in de Expo Houten. Buiten is er weer een speciaal BBQ terras, op maandag een uniek Vispiratieplein met de Keuringen haring snijden en een proefplein waar u lekkere hapjes kunt nemen van het buffet. In het VIP theater zal er een interessant en interactief programma met Loek Peters zijn, waarin u als ondernemer wordt uitgedaagd om na te denken over een aantal vraagstukken die inhaken op ondernemerschap. Naast dit VIP theaterprogramma zijn er ook weer diverse inspiratiezones en pleinen die, door de deelnemers, zijn ingevuld met productpresentaties en demonstraties.

Deelnemers VIP 2018

Ook dit jaar zijn er weer uiteenlopende deelnemers; van vleesspecialiteiten, vleeswaren & patés, haring, garnalen tot kruiden & specerijen, sauzen, maaltijden & salades, verpakkingen en winkelinrichting.  De deelnemers zullen weer flink gaan uitpakken met met productdemonstraties en proeverijen.

Op het speciale BBQ terras worden de laatste trends op het gebied van buitenkoken en barbecue getoont. En op de maandag zullen op het Vispiratieplein activiteiten voor de visspecialisten plaatsvinden.

Vleesmagazine: weer speciale mediapartner VIP

Vleesmagazine is ook dit jaar weer aangesloten als speciale mediapartner voor VIP 2018. Tijdens het VIP zullen zij naast berichtgevingen en foto's op hun websites, ook via Facebook en Twitter live verslag doen van de de gebeurtenissen op het evenement. Daarnaast zal er in het aprilnummer van Vleesmagazine een reportage komen van het VIP 2018.

Impressie VIP 2017

Benieuwd hoe het vorig jaar (ook al weer) was? Bekijk hieronder de foto's en film van VIP 2017.

 

 

 
 

 Het Vers Inspiratie Platform (VIP) is een initiatief van Versplatform.