VIP 2019

Op 1 & 2 april 2019 vindt - in Expo Houten - de 5e editie van het VIP plaats.

In dit jubileumjaar kiezen we voor een andere insteek en opzet, die ook meer gericht is op medewerkers. Door een combinatie van inspiratie en kennis. Er zullen diverse workshops gehouden worden met onderdelen gericht op ondernemers, medewerkers en studenten binnen de foodbranche.

Nog even een kijkje nemen op VIP 2018? Volg VIP dan ook op Facebook of bekijk hieronder de impressie van foto's.

Dit VIP jubileumjaar is een samenwerking van Versplatform, De Vereniging van Keurslagers, de Centrale Vereniging van Ambulante Handelaren (CVAH) en de Verenging van Nederlandse Visspecialisten (VNV).

VIP 2018 fotoimpressie

Loek Peters verzorgde interactieve masterclass 'Maak de ander beter'

In het VIP theater werd er een interessant en interactief programma gehouden, waarin u ondernemers werden uitgedaagd om na te denken over een aantal vraagstukken die inhaken op ondernemerschap. Tijdens dit ‘proefcollege’ heeft men kennisgemaakt met de grondbeginselen van onze Versplatform Academie. Deze masterclass - met als thema ‘Maak de ander beter’ - werd begeleid door Loek Peters (bekend als Berry uit Penoza) in samenwerking met Versplatform en TTC.

Deelnemers VIP 2018

Ook dit jaar zijn er weer uiteenlopende deelnemers; van vleesspecialiteiten, vleeswaren & patés, haring, garnalen tot kruiden & specerijen, sauzen, maaltijden & salades, verpakkingen en winkelinrichting.  De deelnemers zullen weer flink gaan uitpakken met met productdemonstraties en proeverijen.

Op het speciale BBQ terras worden de laatste trends op het gebied van buitenkoken en barbecue getoont. En op de maandag zullen op het Vispiratieplein activiteiten voor de visspecialisten plaatsvinden.

 

 

 
 

 Het Vers Inspiratie Platform (VIP) is een initiatief van Versplatform.