Wat onze klanten zeggen

Visspecialist Den Heijer

visspecialist-kees-sloot

Martin en Hélène den Heijer openden in oktober 2015 de deuren van hun spiksplinternieuwe visspeciaalzaak in Den Haag.

Samen met een bouwmanager, architect en Versplatform groeide de verbouwing uit tot een heus winkelconcept. "Van het logo, de kleurstelling, de tegels tot de positie van de meubels en het servies in de lunchroom. Alles is tot in de puntjes doorgedacht.

Omdat wij het totaalplaatje belangrijk vinden hebben wij daarnaast  natuurlijk ook de invulling meegenomen. Dan doel ik op het aanbieden van de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen, maar ook deskundige medewerkers die oprechte intresse tonen in de mensen en het brengen van roering op de winkelvloer met mooie acties en proeverijtjes," aldus Martin.

Wat betreft de roering is Hélène erg blij met de ideeen en mogelijkheden van VersPlatform: "Onze nieuwe winkel moet natuurlijk wel wat opleveren en nieuwe klanten aantrekken en vasthouden. 

Zo heeft Versplatform met ons al een mooie kerstfolder gemaakt, ondersteunen zij ons bij de wekelijkse advertenties en kunnen wij allerlei foto's, filmpjes, aanbiedingen en recepten laten zien op de videowall van Versplatform. Ideaal voor roering op de winkelvloer."

 

"De bijbehorende communicatiemiddelen waaronder de videowall, ondersteunen in het vakmanschap" - Den Heijer

Slagerij Traiteur Wout Sterrenburg

Slagerijwoutsterrenburg

Slager Wout Sterrenburg uit Krimpen aan de Lek heeft onlangs zijn nieuwe winkel geopend. Om voor deze opening alles tot in de puntjes op orde te hebben schakelde hij de hulp van Versplatform in. "Ik wilde alles grondig aanpakken, van het interieur van de winkel tot een volledig nieuwe huisstijl. Omdat ik 90% van mijn producten zelf maak, moet ik altijd bewust bezig zijn dat ik niet met mijn kop in de worstmakerij sta en met mijn kont naar de winkel. Want in de winkel gebeurt het, daar moet het product verkocht worden."

Sterrenburg besloot onder andere gebruik te maken van het instoresysteem. Op zijn instore beeldschermen in de winkel draait hij speciale weekacties. "In het begin moesten mijn klanten wennen aan de overstap van posters naar de schermen. Maar het werkt echt. Alles wat op de schermen staat en op het stoepbord buiten wordt beter verkocht.” Samen met de vakspecialisten van Versplatform nam Sterrenburg ook de productpresentatie in toonbank, vleeswaren- en zelfbedieningsmeubel onder handen én werkte hij aan productverbetering.

Want zo zegt Sterrenburg wat altijd op nummer één blijft staan is zijn ambacht: "Maar je klanten blijven triggeren met nieuwe producten of marketingacties volgt wat mij betreft direct daarna. Versplatform biedt mij hierbij perfecte ondersteuning."

 

"Met Versplatform heb ik alles grondig aangepakt; van een nieuwe huisstijl tot de winkelinvulling" - Sterrenburg

Visgilde Kees Sloot

visgildekeessloot

Kees Sloot is een enthousiaste visspecialist én bestuurslid van Visgilde. De viswinkel van Kees Sloot is al twaalf jaar als Visgilde gevestigd in winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam. Hier heeft hij een bakker, slager en groentespecialist als buren; een echte versmarkt. Kees en de formule Visgilde werken op diverse vlakken samen met Versplatform. 

De Visgildeleden zijn al jaren klant bij Versplatform, maar zijn sinds januari 2011 als vereniging aangesloten bij hen. ‘Met het aansluiten bij Versplatform hebben we een heel team van ervaringsdeskundigen achter ons, zowel op het gebied van marketing, commercieel als heel praktisch op de winkelvloer. Alle ondersteuning die we nodig hebben als formule, krijgen we vanuit Versplatform. Hierdoor zijn we niet meer afhankelijk van leveranciers, maar kunnen we onze eigen koers varen. We zijn gegroeid tot een Visgilde voor én door ondernemers’, ervaart Kees Sloot.

Het dienstenpakket is sterk uitgebreid. Naast landelijke promotiepakketten, worden de ondernemers ondersteund door maatwerkcampagnes en speciale acties. Exclusieve productontwikkeling is tevens een dienst vanuit Versplatform. ‘Elk seizoen worden er unieke specialiteiten ontwikkeld waarmee het onderscheidend vermogen enorm wordt versterkt’, vertelt Kees Sloot.

 

"Alle ondersteuning die we nodig hebben als formule, krijgen we vanuit Versplatform" - Sloot