Bakkerij Schalke

Bakkerij Schalke

Sinds een paar jaar maakt Bakkerij Schalke uit Naaldwijk en Monster gebruik van de marketingdiensten van Versplatform. Voor hun winkels waren zij op zoek naar wat structuur in hun marketingactiviteiten en naar ludieke, imago versterkende marketingcampagnes. VersPlatform komt jaarlijks bij hun op bezoek om een marketingjaarplan te maken met daarin de bedachte acties met hun doelen, materialen en de geplande actieperiode.

Imagoversterkende acties
‘Onze acties waren dit jaar niet op prijs gericht, maar op het versterken van ons imago. Onze klanten lopen namelijk niet harder voor aanbiedingen! Hierdoor is het effect van onze acties moeilijk te meten aan onze omzet, maar wel aan de reacties van onze klanten. De originele acties die wij bedacht hebben samen met Versplatform geven reuring en interactie, dat vinden mensen leuk! Ondanks de ‘crisis’ zagen wij ons klantenaantal in de loop van het jaar weer aantrekken en zien we in onze winkel nieuwe gezichten en enthousiaste klanten!

De samenwerking verloopt prettig en flexibel. We kunnen snel met elkaar schakelen en niets is standaard, daar is toch iedere versspecialist naar op zoek?’ aldus Tamara Schalke.