Kaasspecialist Kees Kromhout

Kaasspecialist Kees Kromhout

Kees Kromhout heeft een prachtige kaasspeciaalzaak in het Vershof Huizen. Maar niet alleen de winkel is speciaal! Met zijn passie voor smaken en productcombinaties maakt hij iedere klant enthousiast. Persoonlijk advies is zijn drijfveer en hij versterkt de klantbeleving met marketingmiddelen van Versplatform.

Persoonlijk advies
Kees heeft de traditionele toonbank de deur uitgedaan en een open opstelling gecreëerd. ‘Ik sta nu naast mijn klant, kan gelijk een praatje maken en acties onder de aandacht brengen. Mijn klanten waarderen dat ik als persoonlijke adviseur de verhalen achter mijn producten beschrijf’, vertelt hij trots. Ook het nieuwe instore systeem wordt opgemerkt door zijn klanten. ‘Ik wissel acties, productinformatie en recepttips met elkaar af en dat wordt gewaardeerd’, voegt hij toe.

Het instore communicatiescherm heeft een prominente plaats tussen de kazen. Een echte aandachtstrekker voor zijn klanten. ‘Ik heb bewust gekozen voor deze plek. Het is voor mij belangrijk om persoonlijke aandacht te schenken aan iedere klant. Het volgnummersysteem is automatisch verwerkt in mijn presentaties op het scherm. De klant weet op deze manier wanneer hij aan de beurt is en ziet meteen interessante kaasweetjes of actieproducten. De wachttijd lijkt hierdoor voor de klant veel minder lang te duren’, aldus de enthousiaste ondernemer.