Slagerij Traiteur Wout Sterrenburg

Slagerij Traiteur Wout Sterrenburg

Slager Wout Sterrenburg uit Krimpen aan de Lek heeft onlangs zijn nieuwe winkel geopend. Om voor deze opening alles tot in de puntjes op orde te hebben schakelde hij de hulp van Versplatform in. "Ik wilde alles grondig aanpakken, van het interieur van de winkel tot een volledig nieuwe huisstijl. Omdat ik 90% van mijn producten zelf maak, moet ik altijd bewust bezig zijn dat ik niet met mijn kop in de worstmakerij sta en met mijn kont naar de winkel. Want in de winkel gebeurt het, daar moet het product verkocht worden."

Sterrenburg besloot onder andere gebruik te maken van het instoresysteem. Op zijn instore beeldschermen in de winkel draait hij speciale weekacties. "In het begin moesten mijn klanten wennen aan de overstap van posters naar de schermen. Maar het werkt echt. Alles wat op de schermen staat en op het stoepbord buiten wordt beter verkocht.” Samen met de vakspecialisten van Versplatform nam Sterrenburg ook de productpresentatie in toonbank, vleeswaren- en zelfbedieningsmeubel onder handen én werkte hij aan productverbetering.

Want zo zegt Sterrenburg wat altijd op nummer één blijft staan is zijn ambacht: "Maar je klanten blijven triggeren met nieuwe producten of marketingacties volgt wat mij betreft direct daarna. Versplatform biedt mij hierbij perfecte ondersteuning."