Slagerij Zumbrink

Slagerij Zumbrink

Bert Zumbrink is een ondernemende ambachtsman met een slagerij  in het pittoreske Cothen. Dat Bert aan de top wil blijven staan en échte passie voor het vak heeft blijkt wel uit de slagerij die vol hangt met oorkondes en gewonnen prijzen. Onlangs sleepte hij nog drie bekers in de wacht tijdens Arnhem Rookworststad 2015.

Vanuit het rijke verleden kijkt Bert graag naar de toekomst: “Ik probeer met vernieuwingen mee te gaan. Ik zie dat als één van de mogelijkheden om de supermarkten voor te blijven, maar ook door in te spelen op trends zoals nu met de voedingswaarden. Ik gebruik bijvoorbeeld veel minder zout en toevoegingen in diverse producten en vertel de klant hier open en eerlijk over. Een supermarkt kan dat lang zo goed niet.”

Dat Bert met vernieuwingen mee wil gaan bewijst hij ook met de aanschaf van een digitaal stoepbord. “Een prachtig product van Versplatform. Ik kan razendsnel schakelen met  tekst, foto en video en ergens de aandacht op leggen. Ik heb nu bovendien geen drukkosten meer voor de talloze posters die ik bestelde en het stoepbord ziet er erg mooi uit in het straatbeeld. Ik krijg veel leuke reactie van klanten.”

Wilt u net als Slagerij Zumbrink ook een digitaal stoepbord? Neem dan contact met ons op!