Visgilde Kees Sloot

Visgilde Kees Sloot

Kees Sloot is een enthousiaste visspecialist én bestuurslid van Visgilde. De viswinkel van Kees Sloot is al twaalf jaar als Visgilde gevestigd in winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam. Hier heeft hij een bakker, slager en groentespecialist als buren; een echte versmarkt. Kees en de formule Visgilde werken op diverse vlakken samen met Versplatform. 

De Visgildeleden zijn al jaren klant bij Versplatform, maar zijn sinds januari 2011 als vereniging aangesloten bij hen. ‘Met het aansluiten bij Versplatform hebben we een heel team van ervaringsdeskundigen achter ons, zowel op het gebied van marketing, commercieel als heel praktisch op de winkelvloer. Alle ondersteuning die we nodig hebben als formule, krijgen we vanuit Versplatform. Hierdoor zijn we niet meer afhankelijk van leveranciers, maar kunnen we onze eigen koers varen. We zijn gegroeid tot een Visgilde voor én door ondernemers’, ervaart Kees Sloot.

Het dienstenpakket is sterk uitgebreid. Naast landelijke promotiepakketten, worden de ondernemers ondersteund door maatwerkcampagnes en speciale acties. Exclusieve productontwikkeling is tevens een dienst vanuit Versplatform. ‘Elk seizoen worden er unieke specialiteiten ontwikkeld waarmee het onderscheidend vermogen enorm wordt versterkt’, vertelt Kees Sloot.