Bekijk ons dienstenpakket

Online marketing
Online marketing
Van een website met webshop tot een Facebookpagina, online adverteren en e-mailings, Versplatform biedt versondernemers een compleet pakket renderende onlinemarketingdiensten aan. Met deze online tools kunnen wij er voor zorgen dat ook uw 'online winkel' er op en top uit ziet!
Meer info
Digitale communicatie
Digitale communicatie
Met digitale communicatie zoals; instore communicatie, digitaal stoepbord, allergenenapp en videoclips zien klanten meer van uw winkel.
Meer info
Marketing & campagnes
Marketing & campagnes
Zoekt u marketingondersteuning gespecialiseerd in vers? Kies voor Versplatform! Gegarandeerd de beste marketing en campagnes. Ook voor huisstijlontwikkeling en formuleondersteuning.
Meer info
Drukwerk
Drukwerk
Drukwerk bestellen zoals; posters, A4 kaarten en prijskaartjes, gaat snel en eenvoudig via onze drukwerkmodule. En speciale materialen bestelt u bij de online drukwerkshop Printvers.
Meer info
Winkeladvies
Winkeladvies
Met ons persoonlijk winkeladvies bieden wij versondernemers objectief en deskundig advies. Over bedrijfseconomische zaken, wet- en regelgeving, winkelindeling, toonbankindeling, personeelsmanagement en denken mee over concepten.
Meer info
Vaktechniek & ambacht
Vaktechniek & ambacht
De vaktechnische specialisten van Versplatform delen graag hun kennis met u. Tijdens een adviesbezoek in uw winkel, een workshop of via de uitgebreide receptendatabase. Ook voor medewerkers!
Meer info