Hulp nodig?
Onze Servicedesk kan u helpen met het aanpassen van de instellingen. Zij kunnen u helpen om op afstand de instellingen op maximaal één apparaat (laptop of desktop) te wijzigen. Overige apparaten dient u zelf met behulp van een van de handleidingen in te stellen. 

Om op uw device in te stellen dienen wij deze over te nemen middels teamviewer. Mocht geen gebruik maken van teamviewer, dan kunt u deze downloaden en uitvoeren.

Tip!
Wij raden u ook aan om bij uw boekhoudsoftware en weegschaalsoftware - als u vanuit hier mails verstuurd - het uitgaande e-mailadres te controleren. Is dit een van bovengenoemde e-mailadressen, dan is het in dat geval belangrijk dat u direct contact opneemt met de leverancier van deze software om ook daar de instellingen te laten aanpassen.

Migratie e-mail

Al enige tijd heeft Versplatform een nieuw online platform voor u als ondernemer; Mijn Versplatform. Binnen dit platform zitten al onze digitale formules zoals bijvoorbeeld de drukwerkmodule en website. Wellicht werkt u er al mee.

 

Om al onze diensten op één centrale plek onder te brengen, zullen wij ook uw e-mail via dit platform laten verlopen. Deze migratie van uw e-mailverkeer zal een aantal voordelen met zich meebrengen, waaronder het bekijken van uw mail via een internetbrowser met webmail en de mogelijkheid om uw mail opnieuw te configureren met IMAP .

FAQ

Heeft u een vraag? Misschien staat het antwoord in onze FAQ. Antwoorden op vragen over de mailmigratie

Handleidingen

Voor het instellen en wijzigen van uw mailaccount kunt u gebruik maken van de beschikbare handleidingen.